Professionele website laten maken op maat?

Al vijf jaar bouwen we responsieve en betaalbare websites op maat voor elke branche. U kunt bij ons terecht voor logo en huisstijl, website-optimalisatie of betaalbare webdesigndiensten waarmee uw bedrijf zijn volledige potentieel online kan bereiken.

Wat leveren we

Wat kan je van ons verwachten?

Responsief

Wil je een professionele website laten maken? We leveren volledig responsieve websites met conversie optimalisatie. Geoptimaliseerde user experience levert hogere conversie op.

WordPress CMS

We maken gebruik van CMS webdesign platform WordPress waardoor de klanten zelf content kunnen toevoegen op de website zonder extra geld uit te geven. 

SEO vriendelijk

We maken een uitgebreide SEO analyse om te kijken welke keywords uw onderneming nodig heeft voor beter vindbaarheid in Google. Dit zorgt namelijk ook voor een hogere conversie en Google ranking.

Waarom is het belangrijk

Waarom een website laten maken?

Er zijn veel redenen waarom u een website zou moeten laten maken. Een van de belangrijkste redenen is dat je online actief moet zijn om meer omzet te genereren. Dit komt omdat mensen tegenwoordig altijd online zijn en op zoek zijn naar plaatsen om dingen te kopen.

Als u wilt dat uw bedrijf groeit, heeft u een website nodig. Een professioneel logo-ontwerp en webdesign helpen uw bedrijf sneller en efficiënter te groeien dan ooit tevoren.

We doen het foutloos

Meest gemaakte fouten op websites?

1
Verouderd design
Verouderd ontwerp is meestal het eerste dat in ons opkomt als we aan fouten denken. Het is een veelgemaakte fout voor webdesigners om de laatste trends op het gebied van design niet bij te houden. Niet responsieve websites is daar een goede voorbeeld van.
2
Trage website
Trage website is een probleem dat kan worden veroorzaakt door verouderde code, veel plugins, gebrek aan optimalisatie, geen caching en overbelasting van de server. Daar weten we natuurlijk alles van.
3
Weinig bezoekers
Weinig bezoekers kunnen worden veroorzaakt door een gebrek aan conversie, marketing of advertenties op uw website. Verouderde content met gebrek aan zoekwoorden komt steeds vaker voor.
4
Niet zichtbaar in Google
Niet zichtbaar zijn in Google of andere zoekmachines kan te wijten zijn aan verouderde inhoud op uw site, een slechte SEO of onjuiste metatags. Websites veranderen en evolueren voortdurend, daarom is het belangrijk om op de hoogte te blijven van nieuwe trends en technologieën.

We kiezen het beste

Website laten maken in WordPress?

WordPress is een gratis en open source content management systeem (CMS) gebaseerd op PHP en MySQL. Het wordt meestal gebruikt als blogplatform, maar het kan ook worden gebruikt voor andere soorten websites, zoals zakelijke websites of e-commercesites.

WordPress heeft een intuïtieve gebruikersinterface waarmee u het kunt gebruiken zonder enige kennis van programmeertalen. Dit betekent dat u binnen enkele minuten eenvoudig uw website kunt maken, zonder dat u iemand anders hoeft in te huren om dit voor u te doen.

Het heeft aanpasbare ontwerpen
Het heeft aanpasbare ontwerpen
Het is SEO-vriendelijk
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisi cing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut abore et dolore magna
Het kan worden aangepast aan elke behoefte
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisi cing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut abore et dolore magna
Het is gemakkelijk te gebruiken en bij te werken
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisi cing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut abore et dolore magna

offerte aanvragen webdesign

Op zoek naar betaalbaar webdesign?

We zijn voor betaalbaar webdesign. Ontvang van ons een webdesign offerte op maat en volledig vrijblijvend!