Intraweb marketingbureau

Marketing booster

Onze ultieme marketingbundel met unieke strategieën, creatieve ideeën en geavanceerde technologie helpen je bedrijf meer naamsbekendheid, meer klanten en meer inkomsten te genereren. 

Branding

Een professionele, herkenbare uitstraling voor je bedrijf.

Webdesign

Eeb website die gebruiksvriendelijk, veilig en professioneel is.

Digitale Marketing

Het aanpakken van je social media kanalen en doelgerichte advertenties

Social media posts

Doelgroep bepaling

Met de juiste doelgroep te bereiken kan je je doelgroep beter begrijpen en je beter richten op klanten die het meest waarschijnlijk je producten of diensten zullen kopen.

Social media planner

Om te beginnen, stellen we een plan voor je sociale media posts. Dit plan moet de doelen, de reacties op de post, de tijden van de post en de frequentie van de posten bevatten.

Beheer van sociale media kanalen

We zullen we consistent zijn bij het delen van kwalitatief hoogwaardige inhoud. De inhoud moet relevant zijn voor het publiek en aansluiten bij de visie en waarden van je bedrijf.

Social media en Google advertenties

Marketingplan voor advertentiecampagnes

Je moet eerst je doelen vaststellen. Als je weet welke soort klanten je bedrijf aantrekt, kan je de juiste advertenties maken. Daar helpen we je graag bij.

Advertentiecampagnes

We zorgen voor de effectieve en doordachte advertenties zowel op Google als op sociale media kanalen zoals Facebook, Instagram en LinkedIn.

Analyse en optimalisatie

Tijdens het traject ontvang je wekelijks of maandelijks van ons een uitgebreid rapport over jouw social media of Google campagnes.

Zoekmachine optimalisatie

Configuratie van Google My Business

Met deze service kunnen bedrijven hun bedrijfsinformatie, locatie, openingstijden, producten en diensten weergeven in de zoekresultaten van Google.

Website optimalisatie

Door je website te optimaliseren voordat je begint met adverteren, kan je ervoor zorgen dat je advertenties effectiever worden en meer resultaat opleveren.

Google Analytics en Google Search Console

Google Analytics helpt je gegevens over je website en bezoekers te verzamelen Met Google Search Console kun je je website optimaliseren.

Onze diensten

Nood aan andere diensten?

Webdesign

Ontwerpen van een gebruiksvriendelijke en een responsieve website/webshop die aansluit bij uw bedrijfsdoelen, je merkidentiteit en je doelgroep.

Digital Marketing

Het uitwerken en opzetten van online marketing campagnes, het beheren van je sociale media accounts en het opzetten van een sterk SEO-plan.

Advertising

We helpen je bij het bepalen van de juiste doelgroep, het bepalen van de juiste boodschap en het inzetten van de juiste kanalen om je doelen te bereiken.

SEA

Ontdek de laatste tools om ervoor te zorgen dat je advertenties worden gezien door de juiste doelgroepen op het juiste moment.

Branding

Ontwikkel een krachtig verhaal, creëer een herkenbare stijl en versterk je imago met een consistente merkidentiteit samen met onze experts.

Bedrijfsvideo's

Ontwikkelen van een origineel concept, het voorzien van de juiste visuals en het produceren van bedrijfsvideo's Daar zijn we goed in!