Digitale marketing zoals nooit tevoren💡

Vergeet het tijdrovende en vaak kostbare proces van overleg met meerdere bureaus om alle vaardigheden te krijgen die u nodig hebt. Met Intraweb bieden we een one-stop-shop voor al uw digitale behoeften.

Wat leveren we

Wat kan je van ons verwachten?

Advertenties

Wij maken advertenties die zijn afgestemd op uw doelgroep. We zorgen ervoor dat uw advertenties efficiënt zijn en de meeste weergaven krijgen.

Sociale media posts

Klanten op de hoogte houden via social media is belangrijk voor een bedrijf. Het helpt hen om in contact te blijven met hun klanten. We helpen u om op een creative manier in contact te komen met uw klanten.

SEO optimalisatie

Is uw website niet te vinden in Google? Zou je graag meer conversie genereren op uw website? Met behulp van enkele SEO tools helpen we u 

Hoe we het doen

Hoe gaan we te werk?

1
Doelgroep bepaling
We werken met u samen om de behoeften van uw publiek te begrijpen en vervolgens inhoud te creëren die bij hen past. Wij kunnen u helpen een online aanwezigheid op te bouwen en meer leads voor uw bedrijf te genereren.
3
Marketingplan
Opstellen van een marketingplan. Het marketingplan is een van de belangrijkste documenten in het arsenaal van elk bedrijf en bepaalt welke strategie u kiest, hoe u uw budget uitgeeft en op wie u zich richt met uw marketingberichten.
2
Realisatie & prospectie
Enkele maanden lang lanceren we enkele campagnes die afgestemd zijn op uw doelgroep. De campagnes worden maandelijks herbekeken en gefinetuned om efficiëntie te verhogen.
4
Feedback
Als het traject afgelopen is bekijken we samen de resultaten aan de hand van verschillende analyserapporten. Dit doen we om eventueel het traject verder te zetten met meer expertise om nog meer leads te behalen.

Laat het samen doen

Op zoek naar een marketeer?

Heb je vragen omtrent onze digitale marketing diensten of wens je een gesprek in te plannen? Contacteer ons via het onderstaand formulier.